Tidsbeställning; till mig Yvonne via SMS eller Messinger  0733-827797 

JUST NU RABATT på mina behandlingar på distans och på Biomagnetismbehandlingar på plats samt Biomagnetism med fördjupning.

Distansbehandling Jag skannar av Din kropp på olika sätt och balanserar det jag hittar. Detta är en kraftfull behandling och lika kraftfull som om du är här på plats. Det kan vara tex händelser från barndom, tidigare liv, från ursprungsenergin eller från annat som blokerar eller påverkar din energi och hälsa.

Hur fungerar då det? Det kan vara svårt att förstå. Svaret är kvantfysik och förstå hur det fungerar. Allt på jorden och i universum vibrerar med olika frekvenser.  Du kan känna av att det händer något eller inte. Du kanske inte blir av med dina problem på en gång. Det som händer är att en läkningsprocess aktiveras.

När Du kontaktar mig får du min mailadress och Du skickar då ett mail till mig där Du beskriver vad Du vill ha hjälp med och om Dina problem. Jag kommer att göra en koll innan jag får all information för att se vad jag får upp och balanserar då det jag får fram.

Du kommer att få fortlöpande information vad jag hittar och balanserar. Det bästa är om Du är med i hela processen. Ju mer Du är med ju bättre resultat.

Ev kommer jag att be Dig att göra olika saker själv för att Du ska få ett optimalt resultat. Kanske rekommenderar jag också näringstillskott eller annat för att Du snabbare ska få en balansering av hälsan. 

Pris: 1200 kr för 3 gånger. Ordinarie pris 1590 kr. Du sparar 390 kr. Jag jobbar 3 dagar med någon dags mellanrum.

Pris: 1750 kr för 5 gånger. Ordinarie pris 2650 kr. Du sparar 900 kr. Jag jobbar 5 dagar med någon dags mellanrum.

Biomagnetismbehandling på plats. Detta är en kraftfull behandling för att balansera kroppen på olika sätt och från parasiter, bakterier, virus mm

Pris 600 kr/gång eller 1500 kr för 3 gånger a 1-1,5 timma.

Biomagnetismbehandling på plats samt en djupare behandling av händelser och grundorsaker från barndom, tidigare liv, ursprungsenergi och annat som tar din energi så att du inte kan leva ditt liv fullt ut. Jag kollar då även näringsbehov för att rensa från tungmetaller, kemikalier mm

Pris 1000 kr/gång eller 2500 kr för 3 gånger a 2-2,5 timma

förskottsbetalning gäller för distansbehandlingar (ev näringstillskott eller annat jag rekommenderar tillkommer)

Naturligtvis kan jag inte lova någonting, men jag har fått bra resultat på mina distansbehandlingar. Hjärtligt välkommen att höra av dig.

----------------------------------------------------------------------------------------------

ORDINARIE PRISER   

Konsultation per telefon 0,5 tim 530 kr, 1 tim 800 kr

Biomagnetismbehandling samt chakrab., jordning mm  1,5 t  800 kr

Allergibehandling eller Magnetbehandling                                  530 kr

Tester och behandling utan näringskonsultation   1,5 t        800 kr

Tester och behandling  med  näringsk.             2- 2,5 t       1320 kr

Biomagnetismbeh. näringskons. samt balansera grundorsaker som ligger tillbaka från barndom, tidigare liv och från ursprungsenergin mm jag jobbar då även innan och efter att du varit här 1500 kr

Healing på distans, person eller djur/gång  530 kr

Balansering på distans av plats eller hus    800 kr ytterligare/gång 530 kr

eventuell kostnad för kosttillskott eller annat tillkommer

Genom samtal och med kinesiologiska muskeltester får jag information om vilken behandling som är den bästa för dig just nu. Samt jag arbetar mycket genom intuition och med en ren energi från Källkraften.

Behandlingar kan vara: smärtbehandling, avstressande behandling, behandling av trauman från nu eller från tidigare liv, chakrabalansering, kroppslig psykoterapi, energipsykologi, Kranio-Sakral terapi, CST, SematoEmotionel Release SER, Neuroenergetic Psykologi NEP, akupunktur, akupressur och näringsterapi, Biomagnetism, Magnetterapi, Allergibehadling, Healing mm  

Jag blandar olika behandlingar vad som behövs just nu och ALLA behandlingar syftar till att ge DIG mer energi och flöde till systemet eller förebyggande. Eventuella livsstils-, och kostförändringar gör också att den negativa spiralen bryts och förutsättning för självläkning startar.

Kanske behöver du vara beredd på att jobba på egen hand mellan behandlingarna för att fortare bli fri från dina problem och bli den friska, strålande person du är ämnad att vara. Jag finns här för att guida Dig på Din resa.

När du lever ditt livssyfte och lyssnar på din intuition, flödar hela Du av kärlekens ljus i regnbågens friska klara färger.


Healingenergi