Konsultation

30 minuter        530 kr

Tester o behandling   eller  näringskonsultation

1 timma            800 kr

Tester o behandling  och    näringskonsultation

2 timmar         1320 kr

2,5 tim            1500 kr

3 timmar         1780 kr

Eventuell kostnad för kosttillskott tillkommer


Healing på distans, person eller djur        530 kr

Balansering på distans av plats eller hus  800 kr

ytterligare/gång                                         600 kr

 

Tidsbeställning

Ring eller SMS till 0733827797 eller This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


Genom samtal och med kinesiologiska muskeltester får jag information om vilken behandling som är den bästa för dig just nu.

Med hjälp av olika muskeltester kommunicerar jag med kroppens nervsystem, för att få information om hur kommunikationen mellan muskler, olika organ, körtlar, hjärna och ryggmärg fungerar och var blockeringar och obalanser finns.

För att se toxiska belastningar på kroppen gör jag tester med hjälp av testvialer.

Toxiska belastningar kan vara tex tungmetaller, kemikalier, virus, bakterier, borrelia, fungus och parasiter. Dessa balanseras med otroligt rena näringsprodukter, örter och med behandlingar.

Vid misstanke om tungmetaller i kroppen kan prover skickas till USA för analys.

Behandlingar kan vara: smärtbehandling, avstressande behandling, behandling av trauman från nu eller från tidigare liv, chakrabalansering, kroppslig psykoterapi, energipsykologi, Kranio-Sakral terapi, CST, SematoEmotionel Release SER, Neuroenergetic Psykologi NEP, akupunktur, akupressur och näringsterapi mm  

Alla behandlingar syftar till att ge mer energi och flöde till systemet. Eventuella livsstils-, och kostförändringar gör också att den negativa spiralen bryts och förutsättning för självläkning startar.

Ofta, om man inte kommer tillrätta med problemen kan man vara omvänd till problemet, kroppen svarar att den vill bli mer sjuk istället för, att som det borde vara, att den vill bli frisk. Vi gör då en behandling som gör att läkning kan börja ske.

För att få ett bra bestående resultat behöver du förmodligen komma flera gånger. Kanske behöver du också vara beredd på att jobba på egen hand mellan behandlingarna för att fortare bli fri från dina problem och bli den friska, strålande person du är ämnad att vara.

Jag finns här för att guida Dig på den resan.

Vad är det som gör att du inte lever ditt liv fullt ut?


Hela du ska flöda av regnbågens klara färger!

Healingenergi