Tidsbeställning; SMS eller Messinger  till 073-3827797 eller till min e-mail

RABATT Fortsätter även under April 2019 på mina behandlingar på distans och på Biomagnetismbehandling och en djupare behandling för att hitta grundorsaker.

Distansbehandling Jag skannar av din kropp och balanserar det jag hittar. Detta är en kraftfull behandling och minst lika kraftfull som om du är här på plats. Dessutom tittar jag på händelser, från barndom, tidigare liv och från ursprungsenergin, som kan ligga till grund för dina problem. Du skickar ett mail till mig ang dina problem. Du får min mailadress när du kontaktat mig. Du kommer att få fortlöpande information vad jag hittar och du är med i hela processen. Ju mer du är det ju bättre och jag meddelar dig under tiden var jag får fram. 

Pris 999 kr för 3 gånger 

----------

Biomagnetismbehandling på plats. Detta är en kraftfull behandling för att balansera kroppen på olika sätt och från parasiter, bakterier, virus mm

Pris 600 kr/gång eller 1500 kr för 3 gånger a 1 timma.

Biomagnetismbehandling på plats. Samma som ovan samt en djupare behandling av händelser och grundorsaker från barndom, tidigare liv, ursprungsenergi samt koll av näringsbehov för att rensa från tungmetaller, kemikalier mm

Pris 1000 kr/gång eller 2500 kr för 3 gånger a ca 2-2,5 timma

----------------------------------------------------------------------------------------------

Ordinarie priser

Konsultation 30 minuter                                                        530 kr

Biomagnetismbehandling/gång                                            800 kr

Allergibehandling/gång                                                         800 kr

Magnetbehandling/gång                                                        600 kr

Tester och behandling   eller  näringskonsultation     1 t    800 kr

Tester och behandling och näringskonsultation         2 t   1320 kr

Biomagnetismbeh. näringskons. samt balansera grundorsaker som ligger tillbaka från barndom, tidigare liv och från ursprungsenergin mm  3 t   1700 kr

Eventuell kostnad för kosttillskott tillkommer

Healing på distans, person eller djur/gång ca 0,5 t                530 kr

Balansering på distans av plats eller hus                              800 kr

ytterligare/gång                                                                         600 kr

Genom samtal och med kinesiologiska muskeltester får jag information om vilken behandling som är den bästa för dig just nu. Samt jag arbetar mycket genom intuition och med en ren energi från Källkraften.

För att se toxiska belastningar på kroppen gör jag tester med hjälp av testvialer. Toxiska belastningar kan vara tex tungmetaller, kemikalier, virus, bakterier, borrelia, fungus och parasiter. Dessa balanseras med Biomagnetism och med otroligt rena näringsprodukter, örter och ev med behandlingar, Allt är energi och beroende på hur vi mår så vibrerar vi med olika frekvens och med olika energier.

Behandlingar kan vara: smärtbehandling, avstressande behandling, behandling av trauman från nu eller från tidigare liv, chakrabalansering, kroppslig psykoterapi, energipsykologi, Kranio-Sakral terapi, CST, SematoEmotionel Release SER, Neuroenergetic Psykologi NEP, akupunktur, akupressur och näringsterapi, Biomagnetism, Magnetterapi, Allergibehadling, Healing mm  

Jag blandar olika behandlingar vad som behövs just nu och ALLA behandlingar syftar till att ge DIG mer energi och flöde till systemet. Eventuella livsstils-, och kostförändringar gör också att den negativa spiralen bryts och förutsättning för självläkning startar.

Kanske behöver du vara beredd på att jobba på egen hand mellan behandlingarna för att fortare bli fri från dina problem och bli den friska, strålande person du är ämnad att vara.

Jag finns här för att guida Dig på den resan.

När du lever ditt livssyfte och lyssnar på din intuition, flödar hela Du av kärlekens ljus i regnbågens friska klara färger.


Healingenergi