Tidsbeställning till mig Yvonne Bergkvist via SMS eller Messinger 0733-827797

JUST NU

Erbjuder jag 3 st behandlingar på distans för 700 kr (ord.pris 1420 kr) ca 1 tim/beh.  Ingen telefonkontakt behövs, men du får flytande info per sms eller messinger, naturligtvis går det bra om du vill lyssna medan jag arbetar, men då tar jag 100 kr till eftersom det då tar lite mer tid.  Jag kollar igenom vad som finns i din aura som påverkar dig och vad du har i din kropp som påverkar dig. A och B ingår

Jag erbjuder även 5 st behandlingar på distans för 1000 kr  (ord pris 2530 kr) Hur många behandlingar beror på hur omfattande ditt problem är och hur länge du haft det. Jag går då till grunden och skalar lager på lager. Du får hela tiden, vid varje behandling, info om det jag gör. A och B ingår

A Jag jobbar idag mest med energibehandlingar på distans. Det är en form som jag själv utvecklat med hjälp av alla utbildningar och all erfarenhet jag har. Detta sätt har jag jobbat med i många år. Jag och mina klienter har upptäckt att det är minst lika effektivt att jobba med healing på distans som att göra det på plats. Vad jag gör är att jag först ritar upp dig och ser vad det är som påverar dig just nu. Kanske är det något du påverkas av som du varit med om nyligen eller från din barndom, händelser i tidigare liv, enteties eller något som du tagit på dig som inte är ditt osv 

B Biomagnetismbehandlingar på distans. Då kollar jag upp fysiskt vad som finns i din kropp som påverkar dig på något sätt. Virus, bakterier, parasiter, fungus osv. Här ingår även känsloblokeringar som jag inte hittat i A.

Behandling eller rådfrågning per telefon 500 kr/samtal ca 45 min

(Jag gör också Biomagnetism på distans på en surrogatperson (gör en behandling på en annan person) det fungerar lika bra eftersom vi alla är connectade med varandra. Med hjälp av biomagneter så neutraliseras ph-värdet så att viruset och bakterien dör.) 

700 kr (ord. pris 1100 kr)/behandling 


OBS! Jag jobbar idag bara med dig som, verkligen själv, vill göra förändringar eller vill förstå mer av livet och för att förbättra din hälsa. 

Viktigt! är att du jordar dig, till moder jords centrum och till universum och vara centrerad i hjärtat.

På min Facebooksida "Blomma i Samklang" har jag videor som visar hur du gör. 

 

Naturligtvis kan jag inte lova någonting, men jag har fått bra resultat på mina distansbehandlingar, de är oftast lika kraftfulla som om du vore här på plats eller kanske tom ännu bättre.

Och kom ihåg att jag botar ingenting utan jag hjälper kroppen till självläkning. Jag kan också ge råd som kan behövas.

Hjärtligt välkommen att höra av dig.

----------------------------------------------------------------------------------------------

ORDINARIE PRISER   

Konsultation per telefon 0,5 tim 530 kr, 1 tim 800 kr

Biomagnetismbehandling samt chakrab., jordning mm  1,5 t  800 kr

Allergibehandling eller Magnetbehandling                                  530 kr

Tester och behandling utan näringskonsultation   1,5 t        800 kr

Tester och behandling  med  näringsk.             2- 2,5 t       1320 kr

Biomagnetismbeh. näringskons. samt balansera grundorsaker som ligger tillbaka från barndom, tidigare liv och från ursprungsenergin mm jag jobbar då även innan och efter att du varit här 1500 kr

Healing på distans, person eller djur/gång  530 kr 0,5 tim

Biomagnetismbeh  på surrogatperson på distans 1100 kr ca 1,5 tim

Balansering på distans av plats eller hus    800 kr ytterligare/gång 530 kr

eventuell kostnad för kosttillskott eller annat tillkommer

Genom samtal och med kinesiologiska muskeltester får jag information om vilken behandling som är den bästa för dig just nu. Samt jag arbetar mycket genom intuition och med en ren energi från Källkraften.

Behandlingar kan vara: smärtbehandling, avstressande behandling, behandling av trauman från nu eller från tidigare liv, chakrabalansering, kroppslig psykoterapi, energipsykologi, Kranio-Sakral terapi, CST, SematoEmotionel Release SER, Neuroenergetic Psykologi NEP, akupunktur, akupressur och näringsterapi, Biomagnetism, Magnetterapi, Allergibehadling, Healing mm  

Jag blandar olika behandlingar vad som behövs just nu och ALLA behandlingar syftar till att ge DIG mer energi och flöde till systemet eller förebyggande. Eventuella livsstils-, och kostförändringar gör också att den negativa spiralen bryts och förutsättning för självläkning startar.

Kanske behöver du vara beredd på att jobba på egen hand mellan behandlingarna för att fortare bli fri från dina problem och bli den friska, strålande person du är ämnad att vara. Jag finns här för att guida Dig på Din resa.

När du lever ditt livssyfte och lyssnar på din intuition, flödar hela Du av kärlekens ljus i regnbågens friska klara färger.


Healingenergi