Tidsbeställning till mig Yvonne Bergkvist via SMS eller Messinger 0733-827797

Idag arbetar jag mest på distans med en kraftfull healingmetod vilken jag själv har arbetat fram med hjälp av alla utbildningar, egen erfarenhet och egen personlig utveckling.

Jag hjälper Dig med att lösa upp olika sorters blokeringar som kan sätta krokben för Dig i livet just nu.

Hur många behandlingar som just Du behöver beror på hur omfattande Ditt problem är och  vad Du själv vill. Jag jobbar gärna med Dig som själv verkligen vill förbättra din hälsa, göra förändringar eller som vill förstå mer av livet. Jag finns här för att Guida Dig på Din resa.

Naturligtvis kan jag inte lova någonting, men jag har fått bra resultat på bl a mina distansbehandlingar, de är oftast lika kraftfulla som om du vore här på plats eller kanske tom ännu bättre och kom ihåg att jag botar ingenting utan jag hjälper kroppen till självläkning. Jag kan också ge olika råd som kan behövas.

Hjärtligt välkommen att höra av dig.

----------------------------------------------------------------------------------------------

PRISER   

Distansbehandling person eller djur 530 kr/gång (ca 45 min)

En bra rekommendation är 3 ggr vid 3 nära tillfällen 1500 kr. Därefter behöver kroppen tid för bearbetning och balansering.

Specialpris: 3 st distansbehandlingar innan du kommer samt Biomagnetismbehandling, chakrabalansering och ev näringskonsultation 2500 kr

Konsultation per telefon: 30 min 530 kr, 1 tim 800 kr

Biomagnetismbehandling och chakrabalansering 800 kr

Biomagnetismbehandling, chakrabalansering eller annan behandling samt näringskonsultation 1520 kr              

Allergibehandling eller Magnetbehandling 530 kr

Biomagnetismbeh  på surrogatperson på distans 1100 kr (krävs 2 personer på plats)

Balansering på distans av plats eller hus  800 kr, ytterligare/gång 530 kr

 

eventuell kostnad för kosttillskott eller annat tillkommer

Genom samtal och med kinesiologiska muskeltester får jag information om vilken behandling som är den bästa för dig just nu. Samt jag arbetar mycket genom intuition och med en ren energi från Källkraften.

Behandlingar kan vara: smärtbehandling, avstressande behandling, behandling av trauman från nu eller från tidigare liv, chakrabalansering, kroppslig psykoterapi, energipsykologi, Kranio-Sakral terapi, CST, SematoEmotionel Release SER, Neuroenergetic Psykologi NEP, akupunktur, akupressur och näringsterapi, Biomagnetism, Magnetterapi, Allergibehadling, Healing mm  

Jag blandar olika behandlingar vad som behövs just nu och ALLA behandlingar syftar till att ge DIG mer energi och flöde till systemet eller vara förebyggande. Eventuella livsstils-, och kostförändringar gör också att den negativa spiralen bryts och förutsättning för självläkning startar.

Kanske behöver Du vara beredd på att jobba på egen hand mellan behandlingarna för att fortare bli fri från Dina problem och bli den friska, strålande person Du är ämnad att vara.

Tips är att du jordar dig till moder jords kristallklara källa och till universums rena ljusa källa samt vara centrerad i hjärtat.

På min Facebooksida Blomma i samklang har jag videor som guidar dig hur du gör.

När du lever ditt livssyfte och lyssnar på din intuition, flödar hela Du av kärlekens ljus i regnbågens friska klara färger.


Healingenergi