Kristallen

Under Kristallen hittar du information som kanske intresserar dig.

Bakgrundbilden föreställer Vintergatan och är tagen här i Wij av en hyresgäst. Den flygande mattan på vilken du kan låtsas flyga iväg med vart du vill är vävd av lin och  teckningen ovan föreställer Knyttets verksamhet med omgivning.

kristall

Jorden

Jorden är ett levande väsen som har en kropp och en själ precis som vi.

Jorden behöver hjälp med att rensa bort all negativ energi som den omges av och som människan har åstadkommit. Allt från negativa tankar, gifter i naturen, krig som har varit till krig som fortfarande pågår. Hon behöver ränsa för att uppnå harmoni och för att kunna ge oss den frekvens av kärlek som är grunden för allas vår hälsa. Annars rensar jorden sig själv genom stora omvälvningar.

Likaså om vi inte lyssnar på vad vår kropp har att säga oss i form av olika symptom, blir vi själva till sist tvugna att rensa oss från dessa symptom på ett eller annat sätt.

Jordklotet

Alla helar

Allt är ett.

Vår jord är vår moder som vi alla behöver hjälpas åt för att rena, med hjälp av all den kraft vi alla besitter. Om du renar dig själv, hjälper du också till att rena jorden och alla andra levande varelser. Med tillräcklig energi och med kärlek och tacksamhet, håller vi våra kroppar friska och harmoniska.

Hela jorden

Helande Händer

Healing happens

Olika världar

Vi lever i olika världar brevid varandra. Det vi inte ser vet vi inte om att det finns, men när vi ser det blir det verkligt.

leva i harmoni med varandra i olika världar

Jordbundna själar

jordbundna själar

Vi möter många änglar på vår väg genom livet. De finns där när vi som mest behöver dem. Det är viktigt att tacka för den hjälp du fått. De hör dig var de än befinner sig.

änglar finns

Olika Natur- och elementarväsen hjälper jorden och oss på olika sätt. Idag mår många av dem mycket dåligt pga alla de gifter vi spridit ut i naturen och pga alla skövlingar av jordens resurser.

devor

Tomtar, vättar, vittror mm

 

Gårdstomten och vättar

Vatten

Människan och jorden består till största delen av vatten. Allt vatten har ett minne. Så här vacker ser en vattenkristall ut när den har ett harmoniskt minne av kärlek. Se mer om Vattnets medvetande av Dr Masaru Emoto.

vattenkristall

Stenar och mineraler

Stenar och mineraler är ett uråldrigt material som påverkar oss på olika sätt och har betydelse för vår hälsa. Jorden är lika utarmad som de flesta av våra kroppar och därför stannar gifter kvar i kroppen, vilket gör att olika symptom uppstår.

stenar och mineraler

Tillräckligt med vitaminer och mineraler behövs för att kroppen ska rena sig själv. Idag finns det endast 25 % av mineraler och vitaminer i vår mat mot det gjorde för 100 år sedan.

Ekologisk mat är positiv för miljön.

Ekologisk mat är positivt för miljön

Elden

Elden

Elden

Solen

Solen

Solens energi

Djuren

Djuren talar till varandra och till oss. De kan med hjälp av telepati meddela sig med varandra runt hela jorden. De vill leva i symbios med oss om vi bara tillåter det. 

Djurens språk

Träden

Ett friskt träd i balans har lika stora och djupa rötter som kronan som reser sig mot himmlen. Det samma gäller för alla människor. Om man jämför sig med ett träd och tänker att man själv har djupa rötter och kontakt med moder jord så är det lika viktigt att man har balans uppåt med sin egen trädkrona. För det gör att vi får en frisk kropp.

Trädens visdom och kunskap

Växter

Alla växter har en frekvens som hjälper oss med att hålla vår kropp i balans och uppnå hälsa. Frekvenserna överensstämmer med olika känslor i vår kropp och visar oss vägen till harmoni i kropp och själ.

Att ta Dr Bachs blomsterdroppar är ett enkelt sätt att balansera våra känslor i kroppen.

Bilden är från doftande rosor i min trädgård.

Rosor

Vinden

Det påstås att en fjärils vingslag påverkar hela världen!  

Vinden påverkas av en fjärils vingslag

Moln

"Moln är inte bara moln det" sade Arne Groth på en kurs i slagruta för många år sedan. Arne Groth är en av de främsta på detta område. Han har betytt mycket för mig.
Moln i Vi by hos Knyttet

Ljud

Ljudet har olika frekvenser som kan stämma överens med de olika känslor som du har i kroppen. Jämför hur det känns när en fågel sjunger eller ett lejon ryter.

delfinens sång och betydelse

En trumresa för att förflytta dig till ditt innersta rum är bra för att hitta  information du kanske saknat för att uppnå hälsa och balans.

trumresor

Energier

Med pendel, slagruta, händerna, intuitionen eller känslan kan du lära känna var alla slagrutelinjer, naturväsen och andra energier finns. Allt har ett minne som vi påverkas av.

Slagrutan tvärs i Örebro

Svenska slagruteförbundet

slagruta

Kultplatser

Kultplatser över hela världen har mycket att lära oss. Där finns mycket information om vi bara öppnar, lyssnar och tar emot.

Leylinjer går mellan olika kultplatser över hela jorden.

Här kan du läsa mycket om slagruta, linjer och energier på jorden.

kultplatsernas informationsbank

Symboler

Symboler har stor betydelse. De har alla olika frekvenser. Om du har en positiv symbol på dig får du en harmonisk energi. Kanske tänkvärt att fundera på vad vi sätter på oss och våra barn för kläder och symboler. Kanske är de inte alltid de bästa och positiva för oss.

symbolers betydelse

Biblioteket

biblioteket