Yvonne Bergkvist

Blomma i Samklang

Jag heter Yvonne och jag arbetar med ett holistiskt synsätt där tankar, känslor, kropp och själ hör ihop till en fungerande enhet och att vi påverkar och påverkas av allt. 

Vad vill Din kropp säga dig? När vi lär oss att lyssna på vår intuition och på vår fantastiska kropp och göra det som den vill guida oss till får vi tillgång till ett högre medvetande och en högre visdom. Det är då mirakler kan ske.

Jag hjälper dig med att lösa upp olika sorters blokeringar som du har fått genom detta eller tidigare liv.

Vår moderna livsstil och miljö, mat vi inte tål, obearbetade känslor och händelser, trauman, toxiska belastningar, gener, familje-, arbets- och geopatiska förhållanden, påverkan från vår barndom, präglingar, tidigare liv och tom händelser från ursprungsenergin kan alla påverka och ge stress i kroppen. 

All sorts stress tar energi. Vid en längre tids stress påverkas kroppen på olika sätt och kan ge olika symptom och olika tillstånd av ohälsa.

Ohälsa och stress kan visa sig som smärta eller spänningar i kroppen, oro, sömnproblem, trötthet, depression, utbrändhet, fobier, rädsla, mag- och tarmproblem, allergier, överkänslighet, minnesförluster, kroniska sjukdomar, koncentrations-, läs-, och skrivsvårigheter mm.

Genom behandlingar som ökar flödet i kroppen och genom eventuella livsstils- och kostförändringar och när vi börjar förstå sambanden, bryts den negativa spiralen och förutsättningar för självläkning startar.  

Att SATSA PÅ DIG SJÄLV, vårda den självläkande kraften och att stärka livsenergin är den bästa hälsoinvesteringen du kan göra. När du sedan lever din passion i samklang med ditt livssyfte förändras allt.

Det är bara du själv som har det egna avsvaret för detta arbete och hur du vill leva. Jag som terapeut finns här för att guida dig i denna process. Det är aldrig för sent att börja med en förändring.

Jag själv lyssnade inte på min kropp. Jag har slagit på den för att den gjorde så ont, ända från att jag var liten. Jag har hatat min kropp och jag har inte haft lust att leva längre. Jag har skyllt på andra och på allt annat. Jag har bla haft kronisk borrelia och förlamning i armar, fibromyalgi, varit utmattad och knappt orkat att gå eller att prata. 

Därför vet jag att man med dessa metoder kan bli besvärsfri och kan leva ett liv i glädje och i harmoni, med det vår kropp förmår och kan börja att älska sin kropp och sig själv. Då vi förstår att vi är en själ och att vi har en kropp som vi ska ta hand om för att leva detta liv i och att vi inte är våra känslor och tankar så får vi en helt annan syn på livet.

Läs om min resa från lidande till ett liv i kärlek till livet.

Efter flera års studier vid Nordiska Praktorskolan är jag diplomerad Kinesiolog och licensierad Psykopraktor och även utbildad Akupraktor  samt Biomagnetism 1, 2 och 3 med Johnny Grimstål och Allergibehandlingar. Dessutom har jag gått utbildningar inom kost och näring på Svenska Kinesiologiskolan, genom Alpha-Plus, Holistic, Edura och jag har även läst mycket på egen hand för att mitt intresse för kost och hälsa är stort. Jag har även gått flera utbildningar i medial-, och personlighetsutveckling mfl.

Titeln Psykopraktor och Akupraktor är varumärkesskyddad.